1. Når der er meget støv på karrosserioverfladen, efter rengøring med en bilstøver, rystes støvet, der suges på bilstøveren kraftigt af, hvilket ikke kun kan have en god rengøringseffekt, men også forlænge levetiden, så for ikke at være snavset efter flere ganges brug.

 

2. Ved almindeligt mindre snavs (undtagen alvorlig snavs forårsaget af regn og sne), såsom mudderpletter efterladt af regn, når køretøjet er parkeret, eller spor efterladt ved kørsel på en renere vej, når det regner, kan støvet på overfladen fjernes først, efter at køretøjets overflade er helt tør, og derefter kan snavset fjernes med en lille indsats for at spare tid og omkostninger ved bilvask.

 

Udvidede data:

 

Forholdsregler for brug af automobil støvsuger

 

1. Efter at have brugt bilstøveren i en periode, bliver børstehårene sorte.Det er bedre ikke at vaske det med vand, men at ryste støvet, der er adsorberet på det.Hvis rengøring er nødvendig, anbefales det at rengøre den med rent vand i 6-12 måneder og derefter tørre den ved selvantændelse.

 

2. For bedre at bevare de effektive ingredienser i automobilstøveren er det bedre at putte det i emballageposen efter brug og trække i låsen.

 

3. Støvsugeren må ikke bruges sammen med vand, især når der er regn eller sne på karosseriet.Den skal bruges efter at bilen er tør.Ellers vil det ikke kun være rent, men også påvirke levetiden på bilstøveren.主04主图013


Indlægstid: 28. oktober 2022